Privacy Policy

thatsluck Gizlilik Politikası

Site tarafından kişisel verilerin işlenmesine ilişkin bilgiler Thatsluck.com

Bu site kişisel veri toplamaz, ryalnızca tarayıcılarını devre dışı bırakacak şekilde ayarlamayanların çerezlerini ve yazılımı indirmek için kullanılan bilgisayarların IP adreslerini kabul eder.

 

Bu, 25/05/2018 tarihinden beri yürürlükte olan GDPR'ye uygun olarak neredeyse her şeydir, bu bilgiler mümkün olan en basit şekilde yazılmıştır.

 

İyileştirmeme yardım etmek isteyen herkes memnuniyetle karşılanır ve veri işleme ve korumadan sorumlu Luigi TaIamo'ya şu e-posta adresine yazabilir: adm @thatsluck.com

 

İlgilenenler için, bir zorunluluk olduğu gibi, işte biraz daha ayrıntılı bilgi.

 

Bu bilgiler, ziyaretçiyi siteden haberdar etmeyi amaçlamaktadır. ThatsLuck.com Kanun Hükmünde Kararname uyarınca kendisiyle ilgili kişisel verilerin işlenme yöntemleri 196/2003 ("Gizlilik Kodu") ve Düzenleme (AB) 2016/679 ("GDPR").

 

Sitesi ThatsLuck.com Sayfalarında kaç ziyaretçinin geçtiğini ve yazılımı indirenlerin IP adreslerini bilmek için istatistiksel gezinme verilerini toplar, bu veriler kimseye açıklanmaz ve yalnızca sitenin içeriğini iyileştirmek için kullanılır.

 

Kişisel verilerin işlenmesi, verilerin toplanma amaçlarına ulaşmak için kesinlikle gerekli olan süre boyunca ve her halükarda yasallık, doğruluk, aşırılık ve alaka düzeyi ilkelerine uygun olarak elektronik prosedürler ve destekler kullanılarak gerçekleştirilir. mevcut yasalara göre gizlilik.

 

ThatsLuck.com sözde sosyal eklentileri kullanabilir. Sosyal eklentiler, sosyal ağların işlevlerini doğrudan web sitesine dahil etmenize izin veren özel araçlardır (örn. Facebook'un "beğen" işlevi).

 

Sitedeki tüm eklentiler, referans platformunun (ör. Facebook, Google, Twitter, YouTube, Amazon) sahip olduğu ilgili logo ile işaretlenmiştir.

 

Sitenin bir sayfasını ziyaret ettiğinizde ve eklenti ile etkileşimde bulunduğunuzda, ilgili bilgiler tarayıcıdan doğrudan hedef platforma iletilir ve onun tarafından saklanır.

 

Kişisel verilerin harici platform tarafından toplanması, işlenmesi, kullanılması ve saklanmasının amaçları, türü ve yöntemleri ile haklarınızı kullanmanın yöntemleri hakkında bilgi için, lütfen her bir site tarafından benimsenen gizlilik politikasına başvurun.

 

ThatsLuck.com harici sitelere bağlantılar içerir: açıkça bu sitelerin gizlilik muamelesi konusunda hiçbir sorumluluğu yoktur.

Yukarıda belirtilen kişisel verilerin atıfta bulunduğu kişiler, haklarını yürürlükteki gizlilik mevzuatının belirlediği şekil ve sınırlar dahilinde kullanma ve talep etme hakkına sahiptir:

 

  • erişim (kendileriyle ilgili verilerin işlenip işlenmediğine ve bu Bildirimde atıfta bulunulan bilgiler hakkında daha fazla açıklamanın yanı sıra makul sınırlar dahilinde verilerin kendisinin alınmasına ilişkin teyit talep edebilirler);
  • düzeltme (bize sağladıkları verileri veya herhangi bir durumda, yanlışsa, elimizde bulunan verileri düzeltmeyi veya tamamlamayı isteyebilirler);
  • iptal (site tarafından elde edilen veya işlenen verilerin silinmesini talep edebilirler);
  • muhalefet (verilerinin işlenmesine istedikleri zaman itiraz edebilirler);
  • taşınabilirlik (verilerini almayı veya kendileri tarafından belirtilen başka bir sahibe yapılandırılmış bir formatta, yaygın olarak kullanılan ve otomatik bir cihaz tarafından okunabilen bir şekilde iletilmesini isteyebilirler). Ayrıca, sanata göre. 7, par. 3, GDPR'ye göre, rızayı geri çekme hakkı, daha önce verilen rızaya dayalı muamelenin yasallığına halel getirmeksizin herhangi bir zamanda kullanılabilir.

Son olarak, ziyaretçiler, İtalya'da Kişisel Verilerin Korunması için Garantör olan Denetim Otoritesine şikayette bulunma hakkına sahiptir.

 

Ancak ziyaretçiler bir şeyin yanlış olduğunu fark ederse, kontrolörü uyarabilirler ve mümkün olan en kısa sürede gerekli işlemi yapacaktır.

 

Yeni sektör düzenlemelerinin olası yürürlüğe girmesi ve hizmetlerin kullanıcıya sürekli olarak incelenmesi ve güncellenmesi, bu Bildirimde açıklanan yöntem ve şartların değiştirilmesi ihtiyacına yol açabilir.

 

Bu nedenle, bu belgenin zaman içinde değişikliğe uğraması mümkündür.

 

Bu Bildirimde yapılan tüm değişiklikleri bu sayfada yayınlayacağız ve ilgiliyse, sizi daha görünür bir bildirimle bilgilendireceğiz.

 

Bu bilgilerin önceki sürümleri, her durumda, istişare sağlamak için arşivlenecektir.

 

Ayrıca oku ► çerez politikası